CLOSE ✕
Een vraag, opmerking of suggestie?
Leuk dat u geïnteresseerd bent in Solo Italiano! Laat hieronder uw berichtje achter en we nemen snel contact op.

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

vespa lease

Liever een Vespa lease? Geen probleem!

Soms is het prettiger om een groot bedrag in meerdere termijnen te betalen. Dit kan door middel van een leasecontract tegen een zeer schappelijke rente, zowel zakelijk als privé. Een kwalitatief hoogwaardig product als een Vespa is bovendien zeer waardevast, en ook na afloop van de leasetermijn.

Je nieuwe Vespa liever in termijnen betalen? Dat kan met Findio!

Heb jij bij ons de perfecte Vespa gevonden? Dan kun je er ook voor kiezen om deze in termijnen te betalen in plaats van het hele aankoopbedrag in één keer te voldoen. Onze financieringspartner Findio maakt dit mogelijk. Door je Vespa per maand te betalen, kun je je spaargeld op de bank laten staan of er iets anders leuks mee doen.

Met Findio kun je rekenen op:

-       een vaste scherpe rente van 5,9% tot € 15.000 en 4,9% vanaf € 15.000.

-       altijd kosteloos vervroegd aflossen.

-       een vaste looptijd naar keuze.

-       een vast maandbedrag, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent.

Klik HIER of op de banner om het maandbedrag van jouw Vespa te berekenen en een vrijblijvende aanvraag te doen.

Over Findio

Bij Findio staat het klantbelang voorop. Jouw wensen en persoonlijke financiële situatie neemt Findio als uitgangspunt. Dit betekent dat je kunt rekenen op eerlijk advies en passende oplossingen. Vanzelfsprekend kun je met al je vragen bij Findio terecht.

Findio voor motor is specialist in de financiële dienstverlening voor de mobiliteitsbranche en een handelsnaam van Ribank N.V., met meer dan 50 jaar ervaring in mobiliteit. Kredietgever Ribank is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 300.95.283 en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12010739. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Financieringsmaatschappij Ribank is een onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CA CF NL), marktleider in consumentenkrediet in Nederland. CA CF NL is op haar beurt weer een dochter van  Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen ter wereld.

Meer weten over Solo Italiano? Stuur ons een berichtje.
contact ons