CLOSE ✕
Een vraag, opmerking of suggestie?
Leuk dat u geïnteresseerd bent in Solo Italiano! Laat hieronder uw berichtje achter en we nemen snel contact op.
Let op: helaas verhuren wij vanaf 2021 geen Vespa's meer.

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Wat brengt de toekomst? Is het de Vespa Elettrica?

Victor Scheren
|
Product
|
Feb 18, 2019

Wat brengt de toekomst? Is het de Vespa Elettrica?

Het rijden op een Vespa is als een stukje terug gaan in de tijd. Als ik op een zonnige dag mijn been over het zadel van 'mijn wesp' slinger, waan ik mijzelf met enige regelmaat in Rome, pruttelend langs het Colosseum en het Forum Romanum.

Laten we een kleine reis maken langs de diverse modellen door de jaren heen. Na de Vespa V50 in de jaren '60 en '70, kwam de PK50 op de markt in de jaren '80. In de nineties kwam men met de ET2 en later de ET4, welke een grote stap waren in de richting van de hedendaagse modellen, zoals de LX, welke tot 2014 geproduceerd werd. De Primavera en Sprint namen het over en tot mijn groot enthousiasme mogen we sindskort toetreden tot een nieuw tijdperk... Een elektrisch tijdperk! De Elettrica is een nieuwe elektrische en 'cutting-edge' uitvoering van ons klassieke Italiaans icoon. Dat betekent dus geruisloos door de straten zoemen, maar natuurlijk wel met het welbekende comfort van een Vespa. 

Absolute rust en zero emissie. Hoe cool?!

Je ziet wel eens tekeningen over hoe men vroeger dacht over hoe de toekomst eruit zou zien, bijvoorbeeld, vliegende auto’s en hele maaltijden in één pil. Ik ben er van overtuigd dat we deze Vespa als minstens zo futuristisch mogen beschouwen. De eenvoud van een decennia oud, welbewezen concept  samengesmolten met hedendaagse duurzame en krachtige technologieen... De futuristische afwerking en digitaal instrumentenpaneel maken mijzelf in ieder geval reuze nieuwsgierig. 

Wij hebben er een besteld en jij mag binnenkort komen testrijden!

Bekijk onderstaande video alvast voor een voorproefje.

Victor Scheren
Victor is de founder van Solo Italiano en gek op alles dat een motor en wielen heeft.

Meer van de Solo Italiano community...

Cappuccino of espresso?
contact ons