CLOSE ✕
Een vraag, opmerking of suggestie?
Leuk dat u geïnteresseerd bent in Solo Italiano! Laat hieronder uw berichtje achter en we nemen snel contact op.
Let op: helaas verhuren wij vanaf 2021 geen Vespa's meer.

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Officieel Vespa-dealer! 🎉

Victor Scheren
|
Advies
|
Mar 13, 2021

Officieel Vespa-dealer! 🎉

Het is even stil geweest aan het Vespa-front, maar alles behalve omdat we enkel cappuccino's aan het drinken waren, want... NEWSFLASH! Na bijna 3 jaar heeft Piaggio ons harde werken beloond met het officiële Vespa-dealerschap van Maastricht! Achter de schermen hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt om de voorbereidingen te treffen hiervoor, en daarom zijn we hartstikke trots op dit resultaat. Kijk maar eens naar mijn hoofd op de foto hierboven.😏

Wat dit voor u als klant betekent? Ook al streven we altijd naar de best mogelijke service, zal dit nu, met Piaggio achter ons, op sommige vlakken nog beter gaan. Daarnaast zal de showroom gevuld zijn met een grotere voorraad nieuwe Vespa's, zodat er altijd een model of kleur is, welke het beste bij u past. Het spreekt voor zich dat de Italiaanse koffie en dito gastvrijheid in overvloed blijven. Overigens niet onbelangrijk, is Solo Italiano vanaf 1 juli ook nog de enige officiële Vespa Shop in het centrum van de stad.

Om dit te vieren, krijgt u als klant de gehele maand juli 10% korting op de onderhoudsbeurt. En wanneer een vriend(in), collega, de buurvrouw of yogadocent via u ook een onderhoudsbeurt bij ons laat doen, krijgt u eenmalig nog eens 25 euro terug. Dit op voorwaarde dat hij/zij nog geen klant van ons is, uiteraard. Een onderhoudsbeurt inplannen kan via 043-3118219 of laat een bericht achter hieronder.

Ciao voor nu, en geniet van het zonnige weer! �🌞🌞🌞

Victor Scheren

P.s. De showroom staat bomvol met nieuwe Vespa Sprint's en Primavera's, en ook hebben we een toffe tweedehands matgrijze Sprint binnen gekregen. Kom snel kijken voor ze weg gereden zijn!

Victor Scheren
Victor is de founder van Solo Italiano en gek op alles dat een motor en wielen heeft.

Meer van de Solo Italiano community...

Cappuccino of espresso?
contact ons