CLOSE ✕
Een vraag, opmerking of suggestie?
Leuk dat u geïnteresseerd bent in Solo Italiano! Laat hieronder uw berichtje achter en we nemen snel contact op.
Let op: helaas verhuren wij vanaf 2021 geen Vespa's meer.

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Art Vespa: Solo Italiano x Schoonbrood Art

Victor Scheren
|
Custom Projects
|
Jan 22, 2019

Art Vespa: Solo Italiano x Schoonbrood Art

Bij Solo Italiano houden we niet alleen van Vespa’s, maar ook van de hele sfeer eromheen. Italië, la Dolce Vita, Toscaanse landschappen, zuiderse warmte, de mooie dingen van het leven. Samen met onze partner Schoonbrood Art (kunstagentschap voor kunst in opdracht) hebben we een artistieke invulling aan die sfeer gegeven door een Vespa volledig te laten beschilderen door de Maastrichtse kunstenaar Robert Jan van Melle.  

Van Melle, die reeds jaren door Schoonbrood Art vertegenwoordigd wordt, staat bekend om zijn positief-naïeve stijl en zijn kleurrijke stadsgezichten van onder meer Maastricht, St. Tropez en Ibiza. Ook heeft hij voor het Maastrichtse schoenenmerk Art Shoe Mafia inmiddels een reeks artistieke schoenen voor serieproductie ontworpen.

Van Melle is na gezamenlijk creatief overleg aan de slag gegaan met de Italiaanse sfeer die voor zowel onszelf maar zeker ook voor onze klanten onlosmakelijk verbonden is met Vespa. En dat uiteraard in zijn eigen onmiskenbaar kleurrijke en positieve stijl. De Vespa is volledig geschuurd waarna als eerste de warme rode en gele luchten als ondergrond op het voertuig verschenen.

Met de achtergrond op z’n plaats is Van Melle begonnen met de artistieke invulling van Toscaanse landschappen, Italiaanse huisjes én toepasselijke handgeschreven teksten die ook van de Vespa een echte Van Melle maken.

Het resultaat van een paar weken gezamenlijke inspanning: een unieke Art Vespa by Van Melle. Een nieuwe transparante autolak geeft het onderliggende, unieke ontwerp een extra diepe glans en een ongeëvenaarde uitstraling. En die lak zorgt er ook voor dat u zich binnenkort stijlvol met deze Art Vespa kunt verplaatsen, waar u maar wilt. Want het blijft een Vespa waarvan je dubbel kunt genieten: door ernaar te kijken en door ermee te rijden!

Deze Art Vespa zal heel binnenkort te koop worden aangeboden bij Solo Italiano in de winkel, houd daarvoor onze website en Facebook-pagina in de gaten. Wilt u liever een ander ontwerp? Dat kan! Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee om tot een Art Vespa te komen die bij u of uw bedrijf past.

Van Melle legt de basis voor de rode en gele luchten.
De landschappen en huisjes worden aangebracht.
Enkel een laag blanke lak als finishing touch resteert nog.
Close-up.
Victor Scheren
Victor is de founder van Solo Italiano en gek op alles dat een motor en wielen heeft.

Meer van de Solo Italiano community...

Cappuccino of espresso?
contact ons